Carnaval is in aantocht
Carnaval is in aantocht

Jeugdcarnaval in de startblokken

Carnaval Carnaval

Sint-Oedenrode - Over ruim twee weken zal de tent van Stichting Jeugdcarnaval Papgat weer op de Markt staan. Momenteel is het druk met de voorbereidingen en worden de tent, het licht en geluid, de dj’s, de drank, de catering en nog veel meer geregeld.

Door: Hettie van der Meijden

Het programma is klaar en er zijn weer leuke feesten voor jong en oud. Er zal kindercarnaval zijn op zaterdagmiddag, maandag – en dinsdagmorgen, een carnavalsbal na de optochten op zondag- en maandagmiddag. Elke avond een feest voor groep 5 t/m 8 en elke avond een feest voor de jeugd van het voortgezet onderwijs t/m 17 jaar. De kinderoptocht is op maandagmiddag, het dollebollebal voor kinderen en volwassenen met een beperking op dinsdagmiddag en voor iedereen zal op zaterdagavond de tent van 22.00 tot 01.00 uur open zijn tijdens “Terug in de tent”.

“Terug in de tent” is tijdens ons 55 jarig jubileum voor het eerst gevierd, velen vonden het geweldig om weer terug in de tent het carnavalsgevoel van vroeger te beleven. Er zijn 2 lastige jaren geweest en daarom vieren we dit jaar weer een “terug in de tent” feestje. Feestdj Jordi, Muziebekaant en Lamme Frans zullen een bijdrage leveren aan de carnavalssfeer. De jeugd van het voortgezet onderwijs t/m 17 jaar heeft op zaterdagavond de tent van 20.30 tot 22.00 uur voor zich alleen. Daarna mogen ze gewoon blijven tot 01.00 uur maar zal de tent vanaf 22.00 uur open gaan voor iedereen die carnaval vieren wil in de tent. Er zal gewerkt worden met 18+ bandjes en we blijven de nix18- regels volgen. De kaarten voor “terug in de tent” en de entreekaarten voor de feestavonden van de jeugd van het voortgezet onderwijs t/m 17 jaar kunnen in de voorverkoop gekocht en betaald worden. Ga hiervoor naar: www.jeugd-carnaval.nl Hier vind je ook een overzicht van het programma. Verder is er een voorverkoop en afhaalmoment voor de kaarten van “terug in de tent” op donderdag 16 februari van 17.00 – 19.00 uur aan de kassa bij de tent op de Markt. De kaarten voor de jeugd van het voortgezet onderwijs t/m 17 jaar zijn ook elke avond van de carnaval aan de kassa bij de tent op de Markt te koop.