Bijna twee jaar geleden werd Jan gehuldigd en verrast op zijn 80e verjaardag.
Bijna twee jaar geleden werd Jan gehuldigd en verrast op zijn 80e verjaardag. Foto: Hans van den Wijngaard

‘Jan Til’ om 11 over 11 overleden

Rouw Rouw

Sint-Oedenrode – Zojuist maakte Marieke van Wanrooij op Facebook bekend dat Jan van den Tillaart – beter bekend als ‘Jan Til’ – vanochtend om 11 over 11 is overleden.

Van Wanrooij is de eigenaresse van wooninitiatief Kamille, waar Jan al jaren woont. Jan Til is bekend in heel Sint-Oedenrode en omstreken. Zo was hij vroeger altijd te vinden aan de zijlijn van zijn geliefde club Rhode en wandelde hij – met sigaartje in de mond – meer dan eens door het centrum. Maar het best kent Rooi Jan als een echte carnavalsvierder. Steevast liep hij als de enige echte Prins van Papgat mee in het feestgedruis en zorgde hij voor een vrolijke noot.

Dit bericht heeft Marieke geplaatst:

Vanmorgen, op de hele mooie en voor jou toepasselijke tijd van 11 minuten over 11 ben je rustig van ons heengegaan, de hemel heeft er echt een prachtige en hele bijzondere ster bij. Puur en oprecht, zonder opsmuk, zo heerlijk echt, genietend met volle teugen van de grote en kleine dingen van het leven. Jij, die mede de inspiratie was voor het opzetten van ons wooninitiatief en zo genoot van de familiaire sfeer en onze kiendjes. Wat ben ik enorm trots op jou, lieve, knappe Prins. Vanavond “jep” ik een bijzonder pilsje op jou. Proost op een bijzonder mens en een heel mooi leven. Voor altijd heb jij een bijzonder plekje in mijn hart.

Dankjewel voor alles, lieve Jan!