Afbeelding

Zwaar weekend waterpoloërs

Sport Sport

Sint-Oedenrode - Afgelopen weekend hebben de waterpolo teams van Argo uitwedstrijden gespeeld in verschillende dorpen, helaas was de wedstrijd van Heren 1 afgelast. 

Dames 1 heeft gespeeld in Rosmalen tegen De Treffers. De wedstrijd begon met drie tegendoelpunten in het eerste partje en twee in het tweede partje. Daarna kwamen de dames meer op gang en heeft Femke van Hamond voor aansluiting gezorgd met twee doelpunten. Helaas hebben zij deze wedstrijd toch verloren met 2-7.
Heren 2 hebben gespeeld in Veghel tegen Gorgo. Zij zijn heel goed begonnen met 5 doelpunten, waarvan drie door Tijn Jilesen, Nick van Rooij en Pleun Hulsen scoorden beide één keer. In het laatste partje kwam Gorgo terug en maakte snel vier doelpunten. Maar dat was net niet genoeg, want Argo ging met de winst naar huis.
Ook de C-jeugd heeft gespeeld, zij moesten tegen Arethusa in Oss. 4-12 werd de eindscore, wat betekent dat zij helaas zonder punten naar huis gingen. Maar toch wat mooie doelpunten: een door Trin Valize en Pascalle van Dis en twee door Martijn Bogers. Volgend weekend is de herfstvakantie, 24 oktober mag Argo weer thuis spelen in Schijndel!

Zwemmen
Afgelopen zondag heeft Leonie Habraken deelgenomen aan de 1e Solo wedstrijd die werd gehouden in het Zuiderpoortbad te Budel. Zij startte op de 400m vrije slag die ze zwom in 5.33.49 en de 200m wisselslag die ze zwom in 2.57.14.