Afbeelding

Meierijstad staat samen sterk

Oproep Coronavirus

Meierijstad - Het coronavirus brengt een hoop ellende, onzekerheid en eenzaamheid met zich mee. Daarentegen brengt het positieve initiatieven van mensen die anderen willen helpen. Op Facebook komt dit tot stand in groepen, zo ook in de groep ‘Voor Elkaar Meierijstad’.

De pagina is opgezet om mensen die hulp nodig hebben in contact te brengen met mensen die een helpende hand bieden in crisistijd, maar ook daarna. 

Wanneer je hulp nodig hebt bij bijvoorbeeld het doen van boodschappen, ophalen van medicijnen, de hond uitlaten, vervoer of als je iemand nodig hebt om op je kinderen te passen kan je een oproep plaatsen in de groep. Daarnaast kan je een oproep plaatsen als je wil en kan helpen of als je spullen/boodschappen hebt liggen waar je iemand - die het hard nodig heeft - mee kan helpen. 

Daarnaast is de pagina bedoeld om lokale ondernemers te helpen. Heb jij een onderneming die nu stil valt door de crisis en zit je verlegen om ideeën om toch inkomsten te generen of heb je een nieuw initiatief bedacht om de inkomstenstroom te behouden? Ook dan kan je een oproep plaatsen in ‘Voor Elkaar Meierijstad’.