Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Je leven beter in balans door voetreflextherapie

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - Door een levensgebeurtenis die voor Annie van Acht veel emotionele impact had, ging ze bewust nadenken over hoe ze verder wilde met haar leven. Toen ze letterlijk en figuurlijk in aanraking kwam met voetreflextherapie besloot ze om ook zelf dat pad in te lopen. Ze liet zich opleiden tot therapeut en nu ondersteunt de Rooise haar cliënten om hun leven beter in balans te krijgen.

Annie biedt VoetreflexPlus aan. Dat bestaat uit Chinese en Westerse voetmassage. Wist je dat alle lichaamsdelen en organen gereflecteerd zijn in je voeten? Het masseren van bepaalde zones op de voet verbetert de gezondheid op natuurlijke wijze. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Daarnaast werkt de behandeling ontspannend waardoor je zowel lichamelijk als geestelijk in balans komt.

In haar praktijk in de salon van Skintime aan de Heuvel 42a te Sint-Oedenrode helpt ze haar cliënten vol overgave. Ze weet precies wat ze doet en door extra morele aandacht en levenservaring hoopt ze bij haar cliënten bewustwording te creëren. Haar specialisatie zijn vrouwen. “Ze proberen vaak alle ballen in de lucht te houden; werk, kinderen, relatie en sociale contacten. Dit maakt dat het extra belangrijk is goed voor jezelf te zorgen. Een ontspanningsmassage kan veel betekenen.

Annie van Acht voetreflextherapie, Heuvel 42a (Skintime), 06-37196249, www.annievanacht.nl