Boskant thuis tegen Essche Boys

Sport Sport

Boskant - Opnieuw een zeer beperkt programma voor vv Boskant afgelopen weekend. De velden bleken nog niet hersteld van de vele regenval, zodat er in Boskant niet gevoetbald werd.

En ook het merendeel van de uitwedstrijden werd afgelast. Boskant VR1 speelde een uitwedstrijd tegen Tivoli VR1. De thuiswedstrijd werd indertijd met 2-1 gewonnen, maar deze keer trok de thuisclub met een 3-0 overwinning aan het kortste eind. Boskant 2 ging op bezoek bij DAW 2. Voor rust was de thuisclub wel iets sterker, wat uiteindelijk in de 35e minuut resulteerde in een 1-0 voorsprong voor de thuisclub. Na rust was Boskant 2 het bovenliggende team met goede kansen op de gelijkmaker. Maar omdat doelpunten deze middag blijkbaar aan Boskant niet besteed waren, moest het team met lege handen huiswaarts.

Komend weekend moeten alle teams weer aan de bak. Tenminste …. als het weer het toe laat. Gelukkig zijn de voorspellingen positief. Boskant 1 speelt thuis tegen Essche Boys 1. Met Boskant in het begin van de competitie in een goede vorm, leverde dat in het eerste treffen een 0-4 overwinning op. De situatie is op dit moment wel anders dan toen. Het is alweer 3 weken geleden dat Boskant 1 een competitiewedstrijd heeft gespeeld. De laatste wedstrijd was die tegen Wilhelmina thuis; 1-2 verlies. Essche Boys speelde haar laatste wedstrijd afgelopen weekend. Uit tegen Wilhelmina; 0-1 winst! Boskant is dus gewaarschuwd!