Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: fd51e4
Foto:
Sport

Dai-Ippo naar Kaatsheuvel

Sint-Oedenrode / Kaatsheuvel - Afgelopen zondag vertrokken acht judoka's van Dai-Ippo naar Kaatsheuvel. Voor sommigen hun eerste toernooi buiten de grenzen van Rooi. Spannend natuurlijk.

Silke de Laat moest van trainer Abba Coly vooral plezier hebben op haar eerste toernooi. Nou, dat plezier kwam er wel voor Silke, maar niet voor haar tegenstanders. Silke stond daar met haar witte band en blauwe slip tegen meiden met een oranje band. En … ze gooide ze zonder blikken of blozen op de tatami. Silke had de smaak dus te pakken. Jammer voor haar dat ze maar drie partijtjes mocht draaien. Drie keer ippon en een mooie welverdiende 1e plaats waren voor haar.
Wessel Biemans wist ook een 1e plaats te behalen. Het zat weer eens mee voor Wessel. Nu moet hij de weg naar boven wel blijven volgen natuurlijk. Jesse Romviel mocht zes keer de mat op. Lekker veel partijtjes dus en zo kun je meteen goed oefenen. Jesse won vier keer en pakte een mooie 2e plek. Quinten Marinus won vier van zijn vijf partijen en pakte ook een 2e plek. Lekker na al zijn blessures van de laatste tijd. Fenne van de Laarschot verloor haar 1e partij, maar won daarna twee keer en behaalde op die manier een tweede plek. Milan van de Elsen was niet fit genoeg om zaterdag te trainen maar een dag later stond hij er wel. Milan wist op slimme wijze vier van zijn vijf partijen te winnen en pakte ook een 2e plek. Sam Sneijder begon sterk met twee keer winst maar moest later ook twee keer verlies incasseren en werd 3e. Lonne van Roij draaide zes partijen en won de eerste twee. Daarna zat het wat tegen voor Lonne, maar ze had dapper gestreden.
Judoclub Gemert draaide een weekeinde eerder hun jaarlijkse toernooi. Jamie Bekkers werd daar 2e en dat is knap in zijn eerste toernooi in zijn nieuwe leeftijdscategorie. Wick van de Ven en Youri Biemans hebben ook hun mannetje gestaan maar kwamen desondanks niet op het podium.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vindt u dat het terrein van Rhode verplaatst had moeten worden?Reageren!