Logo mooirooi.nl
Tessy kampioen!   | Fotonummer: f81c58
Tessy kampioen! (Foto: )
Sport

Topprestaties van Rooise Ponyruiters

Sint-Oedenrode - Zondag 19 januari zijn Jasmijn en Ballymoe Scooby afgereisd naar Liempde voor een dressuurwedstrijd. Na een uitstekende proef lieten ze de concurrentie ver achter zich en mochten ze de 1e prijs in ontvangst nemen met maar liefst 204 punten. Een heel goed begin van het nieuwe jaar.

Zaterdag 25 januari zijn de zusjes Tessy en July van der Velden Jonkers afgereisd naar Schijndel voor de Brabantse Kampioenschappen Dressuur.

Tessy ging als eerste van start in de klasse AB-L1. Tessy zette een gedurfde en pittige proef neer met haar pony Tiësto. Dit leverde een knappe 2e plaats op met hele mooie punten van de jury. Helaas kwam Tessy net een paar puntjes te kort voor de kampioenstitel. Maar ze was zelf zeer tevreden met deze knappe prestatie.

Ook July verscheen met Tiësto aan de start. July was best zenuwachtig voor ze de ring in moest maar eenmaal in de ring waren de zenuwen snel verdwenen en zette ze een mooie proef neer. July eindigde op een hele goede 6e plaats van de beste 20 deelnemers in Brabant. Een super prestatie van de pas acht jarige amazone.

Zondag werden de pony's Tapas en Tiësto weer gezadeld, nu voor de laatste selectiewedstrijd bij het springen in Asten. Ook hier ging het met beiden meiden erg goed. July eindigde met Tiësto als kringkampioen in de klasse AB-B. Een mooie sjerp werd er omgehangen en July straalde in de ereronde. Tessy is ook met beide pony's afgevaardigd naar de Brabantse Kampioenschappen. Deze worden over 2 weken gehouden in Schijndel.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vindt u dat het terrein van Rhode verplaatst had moeten worden?Reageren!