Afbeelding
Foto: Pien van der Sommen

Verbouwing ING-servicepunt Sint Oedenrode

Zakelijk Bedrijfsnieuws

Sint-Oedenrode - Het ING-servicepunt in de Primera aan Borchgrave 41 in Sint Oedenrode is, in tegenstelling tot eerdere berichtgeving, vanaf 6 februari slechts tijdelijk gesloten voor een verbouwing. Tijdens deze verbouwing is de Primera gewoon open.

Wat gaat er gebeuren?
Vanaf 6 februari is dit ING-servicepunt tijdelijk gesloten voor de verbouwing. Je bent vanaf 13 februari weer van harte welkom in het vernieuwde ING-servicepunt. Na de verbouwing kun je hier terecht voor je dagelijkse online bankzaken en het activeren en installeren van Mijn ING of de Mobiel Bankieren App. 

Goed om te weten
Het opnemen en storten van contant geld is tijdelijk niet mogelijk. In de toekomst komt op deze locatie een geldmaat en kun je hier weer contant geld opnemen en storten. Via de Locatiewijzer op www.geldmaat.nl vind je altijd de dichtstbijzijnde geldautomaat. Voor financieel advies op bijvoorbeeld het gebied van sparen, verzekeren, en betalen, kun je terecht bij het ING-kantoor aan de Hoofdstraat 23 in Veghel. Je kunt hier ook geld opnemen én storten.

Vanaf 13 februari is het nieuwe ING-servicepunt geopend. De medewerkers van de Primera helpen je graag de nieuwe mogelijkheden te ontdekken.