KV Rooi start 2020 met twee punten

Sport Sport

Sint-Oedenrode - Zondag 12 januari stond de eerste wedstrijd van 2020 op het programma voor KV Rooi 1. De Horst 1 uit Horst is de eerste tegenstander tegen wie ze de goede resultaten van 2019 mogen gaan proberen voort te zetten. De Horst staat onderaan de ranglijst met 0 punten, waar Rooi ongeslagen bovenaan staat. Aan de stand zou KV Rooi deze wedstrijd dus moeten winnen. Maar overschatting mag tegen niemand, dus ook niet tegen De Horst.

Het was dan ook De Horst die score opende in De Streepen. KV Rooi had hier wel direct een antwoord op en maakte de score gelijk. Tot aan de 4-4 was het De Horst die telkens een punt voor wist te komen. Hierna was het toch Rooi die de voorsprong kon pakken, maar nog steeds met De Horst op de hielen. Dit resulteerde in een kleine voorsprong voor Rooi met de rust, 6-5.
Na rust wist KV Rooi scherper uit de kleedkamer te komen en begonnen de aanvallen goed te lopen. Hierdoor wisten ze snel uit te lopen naar een 11-5 voorsprong. Deze voorsprong is niet meer in gevaar geweest de tweede helft doordat Rooi goede aanvallen bleef draaien en de kansen afgemaakt werden. De wedstrijd eindigde in 21-14, en daarmee is Rooi nog steeds ongeslagen in het binnen seizoen.