v.l.n.r. Liza, Anne, Zoë, Lieke, Leonie, Lara, Fabiënne, Neira. Foto en tekst M. van der Heijden
v.l.n.r. Liza, Anne, Zoë, Lieke, Leonie, Lara, Fabiënne, Neira. Foto en tekst M. van der Heijden

VV Rooi MC1 kampioen

Algemeen Sport

Sint-Oedenrode - Acht meiden van volleybalvereniging Rooi zijn zaterdag erin geslaagd om kampioen te worden bij de C-jeugd in de 2de klasse. 

De meiden hebben met elkaar en met behulp van hun trainsters Daphne de Poorter en Sita Parker, en de ouders als coaches, een fantastische prestatie geleverd door veel goede wedstrijden te spelen. De meiden hebben op een wedstrijd na alles gewonnen dit seizoen. Het kampioenschap is een geweldige beloning waar ze trots op mogen zijn. De meiden hadden tijdens hun kampioenswedstrijd afgelopen zaterdag een tribune vol enthousiaste supporters. Het publiek kreeg een mooie wedstrijd te zien die door de meiden van VV Rooi met 4-0 gewonnen werd. Na afloop van de wedstrijd werd het kampioenschap gevierd. Namens de volleybalbond (nevobo) krijgen ze allemaal nog een medaille uitgereikt. Het team zal dinsdag het feestje nogmaals overdoen met taart en bubbels namens de vereniging VV Rooi. 
Voor het komende seizoen gaan de meiden weer fanatiek trainen op de dinsdagavond om ook vanaf januari, in de nieuwe competitie waarin ze zijn gepromoveerd naar de 1e klasse, weer mooie wedstrijden te kunnen gaan spelen.