Afbeelding
Foto: Hans van den Wijngaard

Ronald van de Sande wint afvalemmer

Algemeen Sport

Sint-Oedenrode - Op vrijdag was de afvalemmer. Hierbij vallen de laagste schutters steeds af en gaan de hoogste door naar de volgende ronde. De winnaar was Ronald van de Sande die in de finale Paul van de Mortel versloeg. De derde plaats ging naar Jan Gordijn en Patrick Bouman. De overige schutters: André van de Sande, Karin de Jong, Miranda Temmink, Toon Hermes, René van Erp, Wilco Wijnen, Michael Moonen, Martie Verhoeven, Jan Versantvoort, Jan van Bergen, Joeri de Kleijn, Wil Kivits en Hans Vroomen.

Op dinsdag schoot de Rozelaer een wedstrijd in de 18 meter competitie. De dagwinnaar was Jan van Bergen met 215 punten. De overige scores waren Jan Gordijn 203, Martie Verhoeven 193,  Piet van de Steen 187, Jan van Erp 171, Ron Spijker 150 en de houtschutters Antoon Vervoort 181 (PR), Toon Hermes 172, Miranda Temmink 132, Carlo de Wit 119 en Frans Temmink 66.
Op zondag was de indoorfita in Schijndel. Martie Verhoeven en Patrick Bouman schoten hier mee. Zij schoten allebei bij de heren recurve. Martie schoot 496 punten en werd 17e. Patrick schoot 558 punten en werd tweede.

Wilt u zelf eens ervaren hoe het is om met pijl en boog te schieten, kom dan gerust eens binnen. Op zondagmorgen is er bijna altijd iemand aanwezig bij ons verenigingsgebouw tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Locatie Bremhorst 8 (tegenover Basic Fit).
Voor meer informatie kunt u ook onze website bezoeken, www.hbvontspanning.com.

Op maandagavond schieten de Vrienden van Pieter Breugel hun wedstrijden en op dinsdagmiddag de Rozelaer. Vrijdagavond is de clubavond van de senioren. De leden hebben een eigen sleutel en kunnen vrij binnen en buiten trainen als de accommodatie niet bezet is. De jeugdtraining is op woensdagavond van 18.30 – 20.00 uur. De jeugdtrainingen liggen stil van 10 juli t/m 15 augustus i.v.m. de zomervakantie.