Afbeelding

Records voor www.MooiRooi.nl

Algemeen Roois nieuwsbericht

Sint-Oedenrode – Nog nooit kreeg de website www.MooiRooi.nl in een jaar zoveel views te verwerken. Twee weken geleden werd voor het eerst de magische grens van 3 miljoen pageviews gepasseerd. Aangezien het jaar nog niet voorbij is en de teller inmiddels alweer op 3,1 miljoen pageviews staat, verwacht de redactie de 3,5 miljoen te halen.

Cijfers laten ook zien dat de Rooise nieuwssite een recordaantal unieke bezoekers heeft mogen verwelkomen. Vorig jaar waren dat er ruim 250.000. Dit jaar staat de teller al op 343.000 verschillende personen die de website hebben bezocht. "Als redactie mogen we hier erg trots op zijn", vertelt hoofdredacteur Jeroen van de Sande. "Dit record hebben we mede gehaald dankzij al die Rooienaren die ons nieuwstips hebben gegeven. Een handige tool daarvoor is de MooiRooi Hotline gebleken. Iedere week krijgen we wel appjes met nieuws. Dat zorgt er voor dat we onze site kunnen voeden met leuke en interessante nieuwtjes. Heb je nieuws? App het dan door naar 06-89970555!" Natuurlijk gaat de redactie er iedere dag ook zelf op uit om nieuws te vergaren. Ze zijn bij evenementen, bijeenkomsten, lezingen en andere nieuwswaardige plekken. Op die manier blijft iedereen op de hoogte wat er in Sint-Oedenrode gebeurt.

MooiRooi.nl probeert dag en nacht alert te zijn op het laatste Rooise nieuws. Door de jaren heen heeft het daarin een naam opgebouwd. De redactie zal blijven speuren naar lokaal nieuws met een Rooise link, dat interessant is voor de lezers. Net als uitgebreide fotoreportages, mooie interviews en politieke verslagen. Jeroen: "Onze lezers hebben plezier op onze site en ondernemers hebben een ideale extra plek om zichtbaar te zijn. Doordat we zoveel bezocht worden, worden bedrijven met een doorlink van onze site naar de eigen site ook beter vindbaar. Dat is eveneens de reden dat landelijke spelers ons steeds beter weten te vinden."