Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 5626e3
Sport

KV Nijnsel 1 pakt punten

Zondagmiddag stond de eerste wedstrijd van de zaalcompetitie weer gepland. KV Nijnsel weet dat ze met deze poule een pittig seizoen tegemoet gaan en alles op alles moeten zetten om het de tegenstander zo moeilijk mogelijk te maken. De start werd gemaakt tegen KVS'17 1, een nog onbekende tegenstander. 

De wedstrijd begon van beide kanten fel. Het was de thuisploeg uit Schijndel die als eerst de korf wist te raken. Nijnsel kwam beter in de wedstrijd en wist de voorsprong te nemen door o.a. een mooie kans van Imke Hoppenbrouwers (1-3). Maar het lukte Nijnsel niet om deze voorsprong vast te houden. Met 5-5 werd er gerust. 
Meer druk geven was de taak om tegendoelpunten te voorkomen. Het fluitsignaal klonk en Daphne Boets had al snel twee doelpunten op afstand op haar naam. Aniek van der Vleuten volgde dit voorbeeld en Nijnsel liep uit (5-9). In de verdediging werd nog te veel fouten gemaakt, waardoor KVS'17 terug kon komen tot 9-10. Het bleef nog even spannend, maar na de goed genomen vrije worp van Joyce van Kessel werd het spel beslist. Eindstand 11-14.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u met Kerst uit eten?Reageren!