Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: f2e3ce
Foto: Sem van der Kallen
Sport

"Dit jaar gaan we weer voor het kampioenschap"

Sint-Oedenrode - De wintercompetitie ging afgelopen  zaterdag weer van start, en dat gaat zeker niet onopgemerkt voorbij. Voor het eerst dit jaar speelt het deels voorheen oudste jongens jeugdteam mee in de volwassenencompetitie, oftewel de herencompetitie. Ze willen graag het succes van afgelopen zomer voortzetten en deze competitie opnieuw het kampioenschap in de wacht slepen!

De eerste competitiedag, zaterdag 16 november, speelde het herenteam thuis op de eigen club. Op de club zijn rond half 1 de tegenstanders aangevangen worden zodat zij na het invullen van de papieren en het drinken van wat fris konden beginnen met de eerste wedstrijden. Elke competitiedag worden er twee rondes gespeeld van twee dubbels. Er wordt dus elke competitiedag gestreden om maximaal vier winstpunten voor het klassement!
Het samenstellen van dit team was nog een pittige klus, door het feit dat sommige teamleden van vorig jaar nog te jong waren om de overstap te maken naar de herencompetitie en de KNLTB geen dispensatie verleende om hen toch toe te laten. Gelukkig is het met flink wat belletjes, puzzelen en communiceren toch gelukt om een sportief en sterk team bijeen te krijgen om voor de winst te strijden, elk punt, elke pot, elke dag. 
Het competitieteam heeft er vertrouwen in ook deze competitie weer geweldige sportieve wedstrijden te kunnen spelen, te kunnen leren van bepaalde wedstrijdsituaties en misschien opnieuw een kampioenschap in de wacht te slepen. Tot 18 januari staan zij zowat elke zaterdag op de baan, dus er zijn nog genoeg tegenstanders om te verslaan, en gaan er ook deze competitie weer met 200% tegenaan!

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u met Kerst uit eten?Reageren!