Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 395595
Sport

Ollandia ontvangt Keldonk

Olland - Terwijl de beslissing in de strijd voor de eerste periodetitel nog niet is gevallen, mogelijk pas na de inhaalwedstrijden van FC de Rakt op zondag 22/12 bij Fiducia en van Ollandia, op zondag 19/1 bij MVC, begint zondag voor Ollandia toch al de tweede periode, waarin negen wedstrijden gespeeld moeten. 

De eerste is a.s. zondag 24/11, waarbij Ollandia op sportpark Ekkerzicht dan RKVV Keldonk ontvangt. Deze tegenstander draait tot nu toe in de middenmoot mee met uit 7 wedstrijden 9 punten. Met 22 doelpunten voor laten ze zich ook aanvallend wel gelden maar ook verdedigend laten ze, met 20 doelpunten tegen, toch regelmatig een gaatje vallen. Een tegenstander dus waartegen Ollandia zowel verdedigend als aanvallend scherp moet zijn. Als Ollandia de punten in eigen huis kan houden doet het weer goede zaken op de standenlijst en heeft hiermee meteen weer een goed begin in de tweede periode. Ook de overige teams komen in het weekend weer in actie, waarbij Ollandia 3, Ollandia 35+1 en Ollandia VR1 met thuiswedstrijden ook op zondagmorgen op sportpark Ekkerzicht weer zorgen voor volop activiteit, waarbij natuurlijk de supporters ook weer van harte welkom zijn.
Ook is iedereen weer van harte welkom op donderdag 21/11 om 20.45 uur in de kantine op sportpark Ekkerzicht voor een avond gezellig rikken en kunnen alle Ollandia leden de jaarvergadering op donderdag 28/11 om 21.30 uur al vast in hun agenda zetten.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u met Kerst uit eten?Reageren!