Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: ec29dc
Sport

Boskant op bezoek bij HHC'09

Boskant - Aanstaande zondag gaat vv Boskant op bezoek bij de Heusden Herpt Combinatie 2009. Let op: aanvang wedstrijd 14.00 uur! Voor Boskant een onbekende ploeg die afgelopen competitie in de 4e klasse D vertoefde en daar in de middenmoot eindigde.

Dit seizoen gaat het de gastheren nog niet zo voor de wind; het team moet na 8 gespeelde wedstrijden nog steeds op zoek naar het eerste punt. Een eitje voor Boskant zou je zeggen! Maar vooraf is dat niet te garanderen, dat zal a.s. zondag pas worden beslist! Voor Boskant is het zaak om vooraf niet te denken dat de punten al binnen zijn!
Boskant 2 zit, vroeg in het seizoen al, in zwaar weer. De opbrengst na 8 wedstrijden is uiterst mager waardoor het team de laatste plaats bezet. Na de promotie afgelopen jaar zijn ze in een (te) sterke competitie terecht gekomen met 2e elftalen van verenigingen die qua leden soms wel 3 tot 4 keer groter zijn dan Boskant! Daarnaast is ingeleverd op routine waardoor de uitdaging zeker niet minder is geworden. Voorlopig staan er nog een aantal lastige wedstrijden op het programma. Mogelijk (of hopelijk) zorgt de winterstop voor een omslag! Voor zondag staat de uitwedstrijd tegen Festilent 2 op het programma.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u met Kerst uit eten?Reageren!