Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 2c7dd9
Sport

Twee maal de eerste prijs

Sint-Oedenrode - Dit weekend weer veel wedstrijden voor de leden van de Nijnselse ruiters en ponyruiters. Zowel in de dressuurring als de springpiste. Carla Meulendijks startte op vrijdag haar Friese paard Olle voor de eerste keer in de klasse L1 op een dressuurwedstrijd in Lieshout. De jury beloonde de eerste en de tweede proef met respectievelijk 61 en 60,5 % en twee derde prijzen. Op zondag reisde Carla en Olle af naar Nuenen.

Ook daar werden twee dressuurproeven in de klasse L verreden. Deze jury beloonde de proeven met 61,3 en 62,3 % en twee maal de eerste prijs.
Inge Heesakkers startte haar merrie Hudson op een selectie dressuurwedstrijd voor de indoor Brabantse kampioenschappen in Hooge Mierde. De proef in de klasse L1 werd beloond met 67,3% en een vierde prijs. Rian Koster en haar pony Dolly startten ook op een dressuur selectiewedstrijd in Geldrop. In de klasse AB/L2 beloonde de jury deze combinatie met 62,3% en een tweede prijs.
Marit Foolen en haar pony Chiara startten dit weekend op een springwedstrijd te Schijndel. Marit en Chiara deden een opwarm ronde in de klasse D/BB. Alle balken bleven in de lepels liggen en de 80 stijlpunten waren goed voor een derde prijs. Daarna startten Marit en Chiara in de klasse D/B. Ook hier bleven in zowel het basisparcours als de barrage alle balken in de lepels liggen en de 75 stijlpunten van de jury waren goed voor een vierde prijs.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!