Logo mooirooi.nl
De kaft van het boek waar op ingeschreven kan worden.   | Fotonummer: 7dda86
De kaft van het boek waar op ingeschreven kan worden.
Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Een klein dorpje in een grote oorlog nu ook als boek

Sint-Oedenrode - Op 17 september was het 75 jaar geleden dat Sint-Oedenrode werd bevrijd. In de aanloop naar de herdenking daarvan, publiceerde DeMooiRooiKrant sinds 24 april elke week een verhaal over het leven in Rooi tijdens de bezetting. Op 23 oktober was het op de dag af 75 jaar geleden dat vanuit Sint-Oedenrode de bevrijding van 's-Hertogenbosch werd ingezet. Kort daarna normaliseerde het dagelijkse leven in Rooi zich weer vrij snel. Althans, Rooi lag niet meer aan het front en de geallieerde strijdmacht trok verder. Een mooi moment om de verhalen rondom de belevenissen van Hend en Ties af te sluiten.

Al direct na het verschijnen van deel 1 op 24 april kregen wij de eerste vraag of dat de verhalen van 'Een klein dorpje in een grote oorlog' ook in boekvorm uit zou worden gegeven. Het bleef niet bij die ene vraag, die vraag werd met het uitkomen van elke nieuw deel opnieuw en vaker gesteld. Een vraag die zo vaak is gesteld dat we die graag met een volmondig 'Ja' beantwoorden.
Een mooi boek voor u zelf om tijdens de lange winteravonden de avonturen van Hend van Rooij en Ties van de Tillaart nog eens te beleven. Maar het boek is ook een mooi cadeau voor Sint-Nicolaas of voor onder de kerstboom.

U kunt nog tot 1 december intekenen op het boek, dat voor 17,50 euro te koop komt bij DeMooiRooiKrant of besteld kan worden bij Hans van den Wijngaard, de schrijver van het verhaal. Wanneer u intekent krijgt u een korting van 2,50 euro, in dat geval kost het boek voor u slechts 14,95 euro. Een boek dat niet mag ontbreken in uw boekenkast! Na 1 december is het boek alleen nog in losse verkoop te krijgen voor 17,50 euro bij DeMooiRooiKrant.

Intekenen kan via anja@demooirooikrant.nl of hans@vdwijngaard.nl.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vindt u dat het terrein van Rhode verplaatst had moeten worden?Reageren!