Logo mooirooi.nl
Het team van restaurant De Beleving.   | Fotonummer: a9201f
Het team van restaurant De Beleving.
Bedrijfsnieuws

De vijfde, maar nog steeds spannend

Sint-Oedenrode – Met een zenuwachtig gevoel in zijn maag opende Ralf Dirven de lijst van restaurants die dit jaar de Bib Gourmand hebben moeten inleveren. "Pffff, gelukkig, we staan er niet bij!" jubelde hij. Het is de vijfde keer dat restaurant De Beleving de Bib Gourmand toegewezen krijgt – een lustrum dus – maar volgens de chefkok blijft het spannend.

Ralf en Noortje en hun team doen al vijftien jaar wat ze doen en dat doen ze blijkbaar goed. "Erkenning is natuurlijk altijd mooi. Mooi dat het gewaardeerd wordt wat we doen", is Ralf dankbaar dat zijn restaurant weer op de lijst terecht is gekomen. Hij bedankt specifiek het team van personeel. "Zij hebben er keihard voor gewerkt. Het is echt een beloning. Noortje en ik zijn ze heel dankbaar, omdat ze veel hebben opgevangen. Door privéomstandigheden waren we er minder dan anders."

Het is de twaalfde keer dat de gids verschijnt in de Benelux. In de gids staan 133 restaurants in Nederland, waarvan zeventien nieuwe met een Bib Gourmand. Per saldo bevat het Bib Gourmand 2020-lijstje twee restaurants meer dan vorig jaar. "Uiteraard willen we hem altijd blijven behouden. We zijn iedere dag met ons vak bezig en gelukkig wordt dat goed ontvangen."

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ben je ook zo blij dat het Carnavalsseizoen weer nadert?Reageren!