Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Eerlijk en tijdloos advies bij jubilerend Dorrit Design interieurs

Algemeen Bedrijfsnieuws

Sint-Oedenrode - Dorrit Design interieurs bestaat 12,5 jaar. Speciaal voor deze gelegenheid zijn eigenaresse Dorrit en medewerkster Maaike bezig met een digitale terugblik in beelden. Daar komt iets heel opvallends uit naar voren. "Wat we in al die jaren hebben gerealiseerd, is heel tijdloos. Wat in 2009 kon, kan nu nog steeds qua kleuren en ontwerp. Waarschijnlijk hebben we een vooruitziende blik", geeft Dorrit haar bedrijf een terecht schouderklopje.

De tijdloosheid is één, maar eerlijkheid is een belangrijk tweede aspect. "We luisteren goed naar de wensen van onze klanten, maar we durven ook onze mening te geven. Vaak kiezen we voor gedurfde elementen. In vergelijking met twaalf jaar geleden zeggen meer mensen nu 'wow!' Negen van de tien gaat voor het verrassende element. Dat is ook voor ons hartstikke leuk natuurlijk", is Dorrit enthousiast. Dorrit Design kijkt niet per definitie naar trends. Het gaat voor een persoonlijke touch. "Eigenlijk gooien we er altijd onze jus overheen", duidt Maaike de werkwijze.

"Wij bieden zo ontzettend veel service. Dat kunnen internetwinkels nooit bieden"

Ondanks de opkomst van meer en meer concurrentie op internet is eigenaresse en oprichtster Dorrit van Besouw niet bang voor de toekomst. "Wij bieden zo ontzettend veel service. Dat kunnen internetwinkels nooit bieden en wij blijven dat doen. We komen bij de mensen thuis en geven een heel persoonlijk advies. Dat wordt door onze klanten enorm gewaardeerd." Door de jaren heen is er een vaste klantenkring opgebouwd, maar ook volgen nieuwe klanten elkaar in rap tempo op. Zij zetten de dames aan het werk in de prachtige en altijd verrassende showroom annex atelier aan het Kofferen. De broedplaats van een creatieve bron die nooit uitgeput raakt.

Wanneer Dorrit Design interieurs jubileert zorgt Dorrit altijd voor een feestje. Op deze pagina is te zien wat de interieurexpert nu weer uit de kast haalt. Komende zondag is Dorrit Design interieurs geopend. Wil jij je laten inspireren? Heb je dringend interieuradvies nodig? Of ben je gewoon benieuwd? Alles kan, maar loop dan wel even bij de dames binnen. Ze heten je van harte welkom.