Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 56909b
Foto:
Sport

Jamie Bekkers pakt volle winst in Made

Sint-Oedenrode - Zondag was er dan de opening van het judoseizoen voor de jongere judoka's van Dai-Ippo. Op het Internationale Toernooi van Judo Club Made gaf Jamie Bekkers meteen zijn visitekaartje af. 

Jamie draaide vier partijen en wist deze allemaal te winnen met Ippon. Dus voor hem een mooie eerste plaats. Wik van de Ven draaide vorig seizoen maar matig. Hier heeft hij meteen bij zijn eerste toernooi een punt achter gezet en hij wist drie van zijn vier partijen te winnen met Ippon en pakte hier een mooie derde plaats mee. Wessel Biemans kwam niet op het podium maar hij won toch twee partijen op Ippon. Wessel gaat steeds beter op de trainingen. Hopelijk gaat hij dit in de toernooien ook laten zien. 
Zijn broer Youri won ook twee partijen, maar helaas verloor hij ook twee keer en dan ben je uitgeschakeld. Quinten Marinus is een harde werker tijdens de trainingen. Jammer genoeg kwam er dit nog niet uit in de wedstrijden. Quinten won maar één partij. Jesse Romviel wist geen partij te winnen deze keer. Jesse was misschien wel te gretig en vocht hij meer met zichzelf dan met zijn tegenstander.
Een drietal judoka's ging naar Veldhoven voor een onderlinge ontmoeting. Daar wisten Noud Beekveld en Milan van den Elsen een eerste plaats te behalen. Noud won zijn vier partijen met Ippon en Milan deed daar nog een schepje boven op door vijf partijen met Ippon te winnen. Fantastisch goed gewerkt jongens. Stijn van Schaijk kon dus niet achterblijven en Stijn wist een mooie derde plaats te behalen.  Al met al een mooie start van het seizoen. 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

De overheid moet een statement maken in de zwarte Pieten discussie.Reageren!