Logo mooirooi.nl
Het hoofdveld is beter verlicht dan ooit.   | Fotonummer: b29de6
Het hoofdveld is beter verlicht dan ooit.
Sport

Nieuwe verlichting voor hoofdveld VV Nijnsel

Nijnsel - Ook VV Nijnsel / TVE Reclame is aan het verduurzamen. Deze week is het hoofdveld voorzien van nieuwe ledverlichting. Alles is mede mogelijk gemaakt door het Coöperatief Dividend van de Rabobank.

In eerste instantie wilde de voetbalclub gaan voor zonnepanelen, maar toen is de beslissing genomen om verlaging van het stroomverbruik voorrang te geven. Met de hulp van ijverige vrijwilligers als Harold van de Laar en Erwin Dortmans is het pad naar ledverlichting ingeslagen. Van der Vleuten elektrotechniek uit Nijnsel is als expert in de hand genomen om de verlichting te leveren en aan te leggen.
Op dit moment is het hoofdveld voorzien van nieuwe verlichting. Het clubhuis en de kleedlokalen zullen snel volgen en ook de mogelijkheden voor ledverlichting op het trainingsveld worden onderzocht. De eerste teams hebben al getraind onder de nieuwe lampen en noemen het resultaat 'verbluffend'. Komende week wordt gezien als een testweek. Daarna worden nog eventuele verbeteringen doorgevoerd. Ook de penningmeester zal in de handen wrijven, want het stroomverbruik gaat de komende jaren lager uitvallen.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!