Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: ae6186
Foto: Autotron
Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Winnaars prijsvraag Autotron bekend

Sint-Oedenrode - Jukeboxen zijn nog steeds in. Nee niet meer zo als in de jaren '70 toen er in elk café wel een te vinden was. Maar wie op 12 en 13 oktober in het Autotron 's-Hertogenbosch het Rock Around the Jukebox Experience bezoekt zal zien dat deze machine nog niets van zijn glans heeft ingeleverd.

DeMooiRooiKrant heeft voor haar lezers weer een aantal toegangskaarten. Wie wist te vertellen dat  Rock and Roll legende Elvis Presley dit jaar al weer net zo lang overleden is als dat hij heeft geleefd, maakte kans op die kaartjes. Elvis werd in 1935 geboren en overleed op 42-jarige leeftijd in 1977. Inmiddels is 'The King' alweer 42 jaar overleden.

De volgende lezers wisten dit en daarom liggen op de redactie van DeMooiRooiKrant de toegangskaarten voor hen klaar: Jan Verhagen, Bertie van de Burght, John v.d. Hurk, T. van der Struijk.
Simona Verhallen en 
De winnaars kunnen hun prijs tijdens kantooruren ophalen op het adres Heuvel 7 in Sint-Oedenrode. Wist u het antwoord niet of werd uw inzending niet gertrokken, maar wilt u het Rock Around the Jukebox Experience niet missen, dan is dat geen probleem. Het Autotron 's-Hertogenbosch is zaterdag 12 en zondag 13 oktober tussen 10:00 en 17:00 geopend. De toegangsprijs bedraagt 15,= euro en kinderen tot en met 12 jaar mogen met een volwassen begeleider gratis mee naar binnen...

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u naar de optocht in Papgat kijken?Reageren!