Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Rhode geeft Albert Heijn Techniekdag

Algemeen Evenementen / Sint-Oedenrode

Sint-Oedenrode - Als voetballer word je pas beter als je schaaft aan je techniek. Een goede techniek is de basis van het voetbal. Wie controle heeft over de bal en er verrassende dingen mee kan doen, is de tegenstander de baas. Daarom houdt Rhode jaarlijkse de Albert Heijn Techniekdag. Een mooi voorbeeld van samenwerking tussen de voetbalclub en de supermarkt.

Op woensdag 16 oktober (in de herfstvakantie) zal deze speciale Techniekdag plaatsvinden op de velden van Rhode. De spelers van JO10, JO11, MO11, MO13, JO12 en JO13 zijn er voor uitgenodigd. Daarmee doen er meer dan honderd spelertjes mee aan het voetbalfeest.
Doel van deze Techniekdag is het vergroten van de technische (basis) voetbalvaardigheden door middel van diverse oefeningen in circuitvorm. Dit alles onder leiding van trainers en spelers van Rhode 1 & 2.
De dag zal om 08.45 uur beginnen met een gezamenlijke warming-up en hierop aansluitend zullen techniekoefeningen in groepen worden uitgevoerd. Van 12.00 tot 13.00 uur worden de deelnemers en vrijwilligers getrakteerd op een geheel verzorgde lunch. Daarna gaat het spelelement door. Natuurlijk is iedereen van harte welkom op dit evenement van RKSV Rhode.