Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 91b04f
Foto:
Kunst en Cultuur

Fotofestijn Meierijstad komt weer terug

Meierijstad - Vijf fotoclubs uit Schijndel, Veghel en Sint-Oedenrode houden in oktober en november weer hun jaarlijkse foto-expositie, onder de titel "Fotofestijn Meierijstad".

De aftrap wordt gedaan door FotoclubRooi. Op 12 en 13 oktober presenteren de leden van deze club hun foto's op het vertrouwde adres: Deken van Erpstraat B, te Sint-Oedenrode. De foto's zijn te zien op zaterdag van 10.30 tot 17.30 uur en op zondag van 10.00 tot 17.30 uur.
Behalve het "vrije" werk van de fotografen, is er ook ruimte vrijgemaakt voor vijftien foto's die gebaseerd zijn op muzieknummers uit de Top2000 - lijst van 2018. Voor dit thema is de creativiteit van de maker ten volle uitgebuit, wat heeft geleid tot vindingrijke werken.
FotoclubRooi nodigt u uit om eens een kijkje te nemen op een van de expositie dagen. De entree is uiteraard gratis. Mocht u geïnspireerd zijn geraakt door al dit werk, kom dan een keer sfeerproeven op de clubavond van FotoclubRooi die altijd gehouden wordt op de laatste dinsdag van de maand in café Dommelzicht. Het kan u misschien aanzetten om meer uit uw camera te halen t.o.v. wat u gewend bent of misschien wilt u wel lid worden van FotoclubRooi. Meld u zich dan even aan via het contactformulier op de website van de club. Meer informatie over de expo en de club is te lezen op de volgende websites: https://www.fotofestijnmeierijstad.nl en https://www.fotoclubrooi.nl.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!