Gelijkspel KV Rooi

Sint-Oedenrode - Zondag 22 september speelde KV Rooi 1 de tweede competitiewedstrijd tegen Be Quick, op eigen veld.

De wedstrijd begon om 15:00 uur en beide teams waren vanaf het begin af aan gefocust. Toch wist Rooi als eerste een doelpunt te maken, waardoor ze op een kleine voorsprong kwamen. Dit hielden ze lang vol waardoor ze de rust in gingen met 5-3.
In de tweede helft begon Rooi meteen goed en gooide er twee extra doelpunten in, waardoor het 7-3 werd. Aan beide kanten werden overtredingen gemaakt, hierdoor vlogen de vrije worpen en strafworpen je "om de oren". Be Quick wist aan het einde van de wedstrijd er nog een vrije worp in te gooien. Hiermee was de wedstrijd afgelopen en was de eindstand 11-11 geworden.

KV Rooi bedankt alle supporters en nodigt ze dan ook uit voor de volgende wedstrijd. Deze vindt plaats op zondag 29 september op eigen veld om 15:00 uur! Deze wedstrijd wordt gespeeld tegen Spes.