Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: d37f8a
Foto: Pien van der Sommen
Kunst en Cultuur

Kunstlezing Rembrandt Velazques in Rooise bieb

Sint-Oedenrode - Bibliotheek Sint Oedenrode organiseert op dinsdag 22 oktober om 20.00 uur een kunstlezing over de tentoonstelling Rembrandt-Velázques.

Rembrandt-Velázquez
In het najaar van 2019 presenteert het Rijksmuseum Rembrandt-Velázquez. Een tentoonstelling met topstukken van dé grote meesters uit de 17de eeuw uit Nederland en uit Spanje. Schilderijen van Velázquez, Rembrandt, Murillo, Vermeer, Zurbarán, Hals en Ribera zijn dan voor het eerst samen te zien. De lezing Rembrandt-Velázquez gaat over schoonheid, emotie, religie en realisme.

Kunstlezing
Bibliotheek Sint Oedenrode organiseert op dinsdag 22 oktober om 20.00 uur een kunstlezing over deze tentoonstelling. Kunsthistorica Marie Christine Walraven zal u deze avond alles vertellen over de tentoonstelling en u laten genieten van de prachtige werken die daar tentoongesteld zijn. Haar enthousiaste en boeiende wijze van vertellen over kunst zorgt voor een mooie ervaring die u zeker niet wilt missen.

De kunstlezing begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. De kaartverkoop is reeds gestart. Bibliotheekleden betalen in de voorverkoop €5,- en aan de kassa €7,- Niet leden betalen €7,-. U kunt een kaartje kopen via www.bibliotheekmeierijstad.nl Wilt u meer weten over de activiteiten die wij organiseren of wilt u een abonnement? Kijk dan op: www.bibliotheekmeierijstad.nl


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vindt u dat de huidige Alzenau brug aan de Corridor van naam moet veranderen naar de persoon die deze brug veroverde: Capt. Fred A. Hancock.Reageren!