Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 23b9e1
Foto: Lisa vd Ven
Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Gezocht: handige klussers en groene vingers

Sint-Oedenrode - In en rondom huis moet er altijd van alles bijgehouden en onderhouden worden. Dat vraagt veel werk en energie.  Maar wat als je dat zelf niet kunt?  Om deze mensen te kunnen helpen  zijn er natuurlijk behulpzame vrijwilligers nodig. En juist naar deze vrijwilligers zijn wij vanuit Welzijn De Meierij op zoek.

Waar gaat het om?
Sommige mensen zijn soms niet meer in staat om huis en tuin goed bij te kunnen houden. Iets ophangen, een kleinigheid repareren, een klemmende deur wat bijschaven, snoeien, onkruid wieden, schoffelen, maaien in de tuin. 
Deze huis en tuin klusjes van de Klussendienst worden gedaan door vrijwilligers, mannen en vrouwen, die bereid zijn om anderen te helpen en de handigheid hebben om de nodige werkzaamheden uit te voeren. Wat er gedaan moet worden en hoelang het gaat duren, is van te voren niet precies te zeggen. Dat hangt natuurlijk af van situatie en ook van de wensen van de eigenaar of - eigenares. En vanzelfsprekend ook van de mogelijkheden die uzelf hebt. 
De Klussendienst is bedoeld voor de inwoners van Sint Oedenrode, die vanwege een beperking niet zelfstandig in staat zijn om de klus uit te voeren, niet kunnen terugvallen op familie of kennissen om die klus te verrichten en ook niet de financiële middelen hebben om een bedrijf in te schakelen.

Wat wordt van u verwacht?
Eénmaal per week op maandagochtend is er een bijeenkomst van de klussendienst bij Welzijn De Meierij in Odendael. Daar worden de klussen in onderling overleg verdeeld. Een klus wordt bij voorkeur in één dagdeel uitgevoerd, altijd samen met een andere vrijwilliger. In onderling overleg tussen de twee vrijwilligers en de hulpvrager worden de datum en tijd bepaald waarop de klus wordt uitgevoerd. Voor het gereedschap hoeft u niet zelf te zorgen. Dat is beschikbaar. (vacaturenummer 10853)
Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met Welzijn De Meierij ( tel.: 073-5441400). Of kijk eens op onze website: www.welzijndemeierij.nl onder Klussendienst. Wij horen graag van u.
 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!