Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 084a52
Foto: Jos van Nunen
Evenementen / Sint-Oedenrode

VV Nijnsel/TVE Reclame gastheer DeMooiRooiSchaal

Sint-Oedenrode - De oprichting van Meierijstad heeft het 'BRON-gevoel' nooit aangetast; de saamhorigheid tussen de verenigingen Boskant, Rhode/Van Stiphout Bouw, Ollandia en Nijnsel/TVE Reclame. Als we nog weten wie het precies was dan krijgt hij alsnog een standbeeld: de man (?) die met het idee kwam om aan het begin van het seizoen beurtelings het BRON toernooi te organiseren met de vier genoemde verenigingen als deelnemer.

MooiRooi werd de hoofdsponsor met een aangename duurzaamheid en we zijn inmiddels toe aan de zevende editie op rij. Dit keer is Nijnsel/TVE Reclame de gastheer op zaterdag 17 en zondag 18 augustus wanneer sportpark Den Eimert zal volstromen uit alle windstreken van Sint-Oedenrode en zijn kerkdorpen.
Inmiddels zijn de nieuwe competitie-indelingen alweer bekend, zo snel gaat het allemaal. Nauwelijks nog tijd om terug te kijken: Rhode/Van Stiphout Bouw handhaafde zich in de sterke eerste klasse met veel zelfvertrouwen en ogenschijnlijk niet al te veel moeite; Boskant ging vlot van start maar speelde verder een redelijk anoniem seizoen, Ollandia constant bovenin en bovenaan maar het seizoen duurde net iets te lang, ook de nacompetitie bood geen soelaas. Nijnsel/TVE Reclame tenslotte had aan een lange en indrukwekkende eindsprint genoeg om de concurrentie voor te blijven en na één jaar van afwezigheid terug te keren naar de derde klasse. Eens kijken wat het allemaal waard is dit weekeinde.
Op zaterdag spelen Nijnsel/TVE Reclame en Ollandia tegen elkaar, evenals Rhode/Van Stiphout Bouw en Boskant. Die wedstrijden worden op zaterdag voorafgegaan door enkele dameswedstrijden tussen de lokale teams. Op zondag komen dan aam het begin van de middag de veteranen in de ring, waarna de herenteams verder gaan spelen om de eerste tot en met de vierde plaats. Nieuw is het korfbaltoernooi op zondag waaraan eveneens de BRON-verenigingen deelnemen.
Kortom, het zouden zo maar twee mooie, spannende en sportieve dagen kunnen worden waar een kleine honderdvijftig gretige sporters actief zijn als voorbode voor een nieuw en hopelijk succesvol seizoen.
Op de website www.vvnijnsel.nl zijn alle tijden terug te vinden. De verenigingen hopen dat veel supporters de weg naar Den Eimert zullen vinden; zowel op zaterdag- als op zondagavond is er onder het genot van een drankje het nodige muzikaal vertier.
Op zondag zal rond de klok van 17.00 uur de prijsuitreiking plaatsvinden en weten we in welke prijzenkast de begeerde schaal voor minimaal een jaar zal worden gestald. In 2020 is vv Rhode/Van Stiphout Bouw gastheer.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!