Logo mooirooi.nl
Vlnr Frits, Anneke en Jenny   | Fotonummer: 399ff8
Vlnr Frits, Anneke en Jenny (Foto: Jeroen v.d. Sande)
Human Interest

Op vakantie in Rooi

  Toerisme

Sint-Oedenrode - De afgelopen jaren hebben onze lezers een paar zomerseries voorbij zien komen. De Campingtour, de Bed & Breakfasttour, en tot slot de vele Rooise Natuurgebieden waar we pas na twee seizoenen 'doorheen' waren. Dit jaar hebben we die eerste twee bij elkaar gepakt in de serie "Op vakantie in Rooi". Vorige week startten we onze serie bij camping De Graspol. Deze week nemen we een kijkje bij een andere oude bekende: camping De Geelders in Olland.

Het bordje Novafarm staat nog bij de ingang. Eerst maken we een praatje met Jan, tegenwoordig de eigenaar van de camping. "De zorgboerderij draait op een laag pitje" legt hij uit. "Vroeger kwam er ook begeleiding mee, maar die is wegbezuinigd. We staan er nog steeds voor open, maar de belangstelling is minimaal."

Om wat variatie in de rubriek te houden willen we niet opnieuw een ouder echtpaar in de spotlights. De Geelders is een minicamping, dus weinig keus, zeker omdat de meeste gasten tijdens ons bezoek bezig waren met de fietsvierdaagse. Maar we hebben geluk en treffen twee zussen: Anneke en Jenny. Met hun Whippet Frits, die bij aankomst keurig ligt onder zijn eigen parasolletje.

Lees volgende week meer in DeMooiRooiKrant

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!