Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 963b22
Foto:
Sport

Nijnselse amazones oppermachtig bij dressuurwedstrijd

Nijnsel - Dit weekend was in Lieshout een dressuurwedstrijd voor pony`s. Normaal is er voor de Nijnselse ponyruiters dressuurles op vrijdagavond, maar nu zijn alle combinaties op wedstrijd gegaan om alle goede tips in de praktijk te brengen.

In de klasse DE/B startte Fem Scheepens haar pony Master en behaalde twee maal de derde prijs met respectievelijk  66 en 64.7%. In de klasse D/L1 startte Marit Foolen haar pony Chiara. De jury beloonde haar proef met 64.7% , goed voor de eerste prijs. 
Rian Koster startte haar pony Dolly in de klasse A/L1. De jury beloonde de proef met 66.5% en een eerste prijs. Meike Nooijen startte haar pony Pennwood Barly in de klasse  C/BB. Een score van 65.8% was goed voor een tweede prijs. Rian Koster en Dolly reden ook  nog een tweede proef en
scoorden hier een tweede prijs. Deze rubriek werd gewonnen door Merel van Hugten en haar pony Boyke. Merel en Boyke kregen van de jury 67%. Conclusie de dames hebben allemaal goed opgelet in de dressuurlessen.
Vorige week was in Geldrop een springwedstrijd voor paarden. Noortje Gevers startte hier haar paarden. In de klasse L behaalde ze een tweede prijs met het paard Jasmijn en in de klasse M met Holly een derde prijs.
Noortje aast op een start bewijs voor de Brabantse kampioenschappen die dit jaar plaatsvinden in de gemeente Meierijstad en georganiseerd worden door de vereniging uit Zijtaart.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Welke van deze drie geselecteerde namen moet de nieuwe naam voor Prinsenzittingen 2020 worden?Reageren!