Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 2e09f6
Sport

Nijnsel/TVE Reclame 6 geknipt en geschoren

Nijnsel - Leonie Raaijmakers is een telg uit een echte Nijnselse voetbalfamilie. Zowel qua spel als verschijning maakten de dames langere tijd furore. Inmiddels zijn de meeste uitgevlogen naar andere oorden. Leonie heeft zelf het langste gespeeld en zij was jarenlang een gevreesde en supersnelle buitenspeelster, altijd het kalk aan de schoenen zoals je helaas niet veel meer ziet.

Sinds enige tijd heeft zij een succesvolle kapperszaak, Blush Hairstyle, in het sfeervolle Boskant maar haar roots verloochent zij niet. Bijna elke zondag is zij nog te vinden op sportpark Den Eimert om haar voormalige teamgenoten, die haar nog steeds node missen, aan te moedigen. Ondanks dat zij het in haar nieuwe professionele zaak razend druk heeft, nam ze toch even de tijd om te kijken of zij een bijdrage kon leveren aan een stukje sponsoring, een onderdeel waarin vv Nijnsel/TVE Reclame vanouds zeer succesvol is. Haar oog viel tenslotte op het team van succescoach John van de Wijgert, Nijnsel 4+2. Aanvankelijk dacht zij erover om het kapsel van de spelers en coach op orde te brengen, maar ook de sympathieke kapster trekt niet graag aan een dood paard.
Vandaar dat zij het team voorzag van een serie prachtige, design voetbaltassen. Een geste die zowel door het team als de vereniging zeer werd gewaardeerd. Als dank speelden de voetbaltalenten afgelopen zondag een van haar beste wedstrijden en overwon tegenstander UDI'19 met maar liefst 7-3. Leonie zag het allemaal met tevredenheid aan en verbaasde zich over de getoonde kwaliteiten, die zelfs haar stoutste verwachtingen overtroffen, met als absolute uitblinkers Stefan Hendriks en Don Leo.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u stemmen voor de Europese Verkiezingen?Reageren!