Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 60ee2f
Foto:
MooiPapgat.nl St.Oedenrode

Jeugdcarnaval op volle toeren

Sint-Oedenrode - Nog een aantal weken en dan is het eindelijk zover. Carnaval 2019 zal losbarsten. Prins Jesper, Adjudant Lenn, nar Tim en de jeugdraad van 11 hebben het in de aanloop naar de carnaval al erg druk gehad. Ze begonnen met een spetterende onthulling, hebben diverse prinsrecepties bezocht en hadden zelf een zeer druk bezochte jeugdreceptie. Deze jeugdreceptie is voor het eerst sinds jaren uitgelopen omdat er een enorme opkomst van publiek was die graag hun felicitatie wilde overbrengen.

Foto's van deze evenementen zijn natuurlijk terug te vinden op de website van Stichting Jeugdcarnaval www.jeugd-carnaval.nl. Niet alleen de jeugd maar ook het bestuur van SJC heeft zeker niet stil gezeten en is bezig geweest om alles te regelen en heeft allerlei dingen ondernomen en uitgewerkt.

Zo is Stichting Jeugdcarnaval dit jaar geselecteerd door de ING bank met de actie 'Help Nederland vooruit'. Ze hebben de nodige inspanningen gepleegd om zoveel mogelijk stemmen te krijgen vanuit de gemeenschap en het bestuur wil iedereen bedanken voor hun stem. Ze hopen dat het een mooi bedrag oplevert voor het Dolle Bolle Bal, de carnavalsmiddag voor kinderen en volwassenen met een beperking die dit jaar alweer voor het zevende jaar wordt georganiseerd met een geweldig mooi programma. Mocht je hier naar toe willen en je nog niet aangemeld hebben kijk dan even op de website voor informatie.
Aanstaande zondag 17 februari is het weer zover, tussen 10.00 en 14.00 uur is in cultureel centrum Mariendael de voorverkoop voor de late tent, dit is voor de jeugd van het voortgezet onderwijs t/m 17 jaar. Passe-partouts en dagkaarten kunnen weer worden gekocht. Wil je zeker zijn van een toegangsbewijs voor de late tent dan zien ze je graag verschijnen.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Bent u blij dat de werkweken weer beginnen?Reageren!