Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: bb2d27
Meierijstad

Wie durft tegen Erpse ondernemers?

Meierijstad - Tijdens de Meijerijstad Fight Cancer Night strijden ondernemers samen tegen kanker. Hoe? Door samen de kickbokssport eigen te maken, door samen toe te leven naar het evenement op zaterdag 17 augustus 2019 en door samen zoveel mogelijk geld op te halen. Overigens is het ook mogelijk om namens een bedrijf iemand af te vaardigen. Deze ronde doen veel Erpse ondernemers mee. Wie durft het tegen hen op te nemen?

We zoeken 12-16 ondernemers uit de omgeving van Boerdonk die vanaf februari 2019 samen, onder intensieve begeleiding, worden getraind in het (kick)boksen. De inschrijvingen zijn geopend en er hebben zich al een aantal dames en heren aangemeld. Kerkdorp Erp is met maar liefst 5 (van de 9 in totaal!) deelnemers de koploper tot op heden! Mocht jij nog interesse hebben, meld je dan snel aan.

Waarom gekozen voor Kickboksen?
Je wordt enorm fit en bovendien is het niet alleen veilig maar ook super leuk om te doen. Veelzijdig en spannend. Maar zeker ook veilig! Je leert andere ondernemers kennen en leeft samen ook toe naar een ultieme climax. DE FINALE ! Op zaterdag 17 augustus 2019 zullen de boksers tegen elkaar in de ring staan tijdens een grote finale met echte opkomstmuziek, leuke ringdames, entertainment etc. Daarmee gaan ze letterlijk en figuurlijk het gevecht aan tegen kanker.

Wat is het goede doel?
Gekozen is om Kika Kinderen Kankervrij samen met Fight Cancer (KWF) te koppelen als goed doel. Samen met alle deelnemers en bezoekers proberen we die avond een zo groot mogelijke bijdrage te realiseren om kanker te wereld uit te slaan.

Meer info?
Check onze website www.fightcancernight.nl. Daar vindt u alle informatie. Wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@fightcancernight.nl en geef uw telefoonnummer door. Bellen kan ook naar 0622540698. We leggen het graag uit!


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Welke van deze drie geselecteerde namen moet de nieuwe naam voor Prinsenzittingen 2020 worden?Reageren!