Logo mooirooi.nl
Het spelen ging op het scherpst van de snede.   | Fotonummer: 5d8476
Het spelen ging op het scherpst van de snede. (Foto: Sem van der Kallen)
Sport

Bridgedrive in de Beckart: 140 deelnemers

Sint-Oedenrode – Te oordelen aan het aantal deelnemers in de grote zaal van de Beckart – 140 - was het bij aanvang van de grote Rooise bridgedrive 2018 al duidelijk: deze avond kan niet meer stuk. 

De zes aangesloten bridgeclubs verzorgen om toerbeurt de grote Rooise bridgedrive en dinsdagavond 13 november mocht Marcel Janse van de organiserende bridgeclub  't Koffertje '94 de avond openen. Zoals te doen gebruikelijk bij een bridgedrive komt er nog een heel huishoudelijk reglement bij kijken. De meeste deelnemers kunnen het al dromen, maar het is toch ook goed om te weten of de kaarten al geschud zijn en wie ze aan zijn jasje moeten trekken als ze er samen niet uitkomen en een arbiter nodig hebben. Er worden zes rondes gespeeld.
Er is een behoorlijk aantal prijzen te verdelen, van flessen wijn als poedelprijzen tot de Jan Engbers bokaal voor degene met het hoogste aantal punten, in welke lijn dan ook. Voor degene met het hoogste aantal punten in zijn of haar lijn is er ook een prijs. Vorig jaar vond de eerste grote Rooise bridgedrive plaats, met iets minder deelnemers, in Mariëndael.  

Lees woensdag verder in DeMooiRooiKrant
 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u met Kerst uit eten?Reageren!