Afbeelding

Griezelen en speuren tijdens Koopzondag

Algemeen

Sint-Oedenrode - De Koopzondag in het centrum van Sint-Oedenrode op 28 oktober zal in het teken staan van Halloween. Wie durft de straat op? Wie durft de griezelige figuren te ontmoeten die door het centrum zwalken? Degene die een mooie prijs wil winnen zal wel moeten!

De winkeliers hebben gezamenlijk een fotospeurtocht uitgezet. In diverse etalages in het dorp hangen foto's. In totaal gaat het om twaalf stuks. Bij die foto's staat een letter vermeld. Bij de winkeliers die komende zondag open zijn, ligt een invulformulier klaar voor de kinderen die graag mee willen doen. Uit de juiste inzendingen wordt een winnaar gekozen en die krijgt een mooie prijs van Intertoys. Dan wordt het nog meer de moeite waard om de enge monsters te trotseren!

Toch is het niet zo dat er maar eentje wint. Bij Halloween hoort namelijk ook snoep. Tijdens de Koopzondag wordt gratis popcorn en suikerspin uitgedeeld. Mmmmmm, dat is lekker! Ondertussen kunnen de kinderen worden geschminkt en laat een ballonnenclown zijn kunsten zien, waardoor het niet alleen maar griezelen wordt, maar ook lachen.

Kom aanstaande zondag van 12 tot 17 uur dus griezelen, speuren, lachen, snoepen en winkelen in het centrum van Sint-Oedenrode. Als je durft tenminste!