Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 741806
Foto:
Bedrijfsnieuws

Alles op het gebied van interieur

Sint-Oedenrode - Eens in de zoveel tijd heeft je interieur een opfrisbeurt nodig. Oktober Woonmaand is de beste maand om eens kritisch in je huis rond te kijken en om je wensenlijst(je) te verversen. Wil je nieuwe gordijnen? Wordt het nu eindelijk eens tijd voor die mooie zitbank die je al een tijdje op het oog hebt? Is nieuw behang niet beter? En die zitstoel… heeft die zijn beste tijd niet gehad? Dorrit Design Interieurs staat klaar om u te helpen.

De zaak uit Sint-Oedenrode heeft alles op het gebied van interieur. Tapijten, stoffen, behang, meubels, vloerkleden, verf, verlichting, kussens, plaids, accessoires en nog veel meer. Kortom, alles van A tot Z en daarmee kunnen uw wensen worden ingewilligd.
Dorrit Design Interieurs zit gevestigd aan het Kofferen. De winkel is voor Dorrit van Besouw en haar team tevens een inspirerende (werk)omgeving. Ze bedenken er concepten voor woningen en voor bedrijven. Alles wat je er ziet en aan kan raken is te koop of kan worden verwerkt in een goed uitgedacht interieurplan. Ook voor u als consument is de winkel een ideale plek om advies te krijgen. De dames laten alles zien en wat niet in de zaak staat wordt getoond in boeken, of online. Heeft u liever thuis een vrijblijvend advies? Ook daar staat Dorrit Design Interieur voor open.
Dorrit Design Interieurs is op de hoogte van de laatste mode en trends. De woonwinkel loopt meestal voorop. De thuisbasis aan het Kofferen is het toonbeeld. Die wordt vaak aangepast in stijl, zodat de experts hun (potentiele) klanten meenemen in de prachtige wereld van het interieur. Er is ontzettend veel mogelijk - voor alle budgetten - en daar helpen de dames u als consument graag mee vooruit. Het kan zijn dat u precies weet wat u wilt, maar extra advies over de juiste vloer, het perfecte behang of een origineel vloerkleed kan nooit kwaad. U zult op een positieve manier worden verrast en het enthousiasme van het team krijgt u er gratis bij…

Winkel fysiek en shop online
Dorrit Design Interieurs heeft een eigen webshop: www.dorritdesign-webshop.nl. Een overzichtelijk platform waar u uw favoriete producten kunt vinden. Meer en meer wordt gebruik gemaakt van de mogelijkheid om online te shoppen. Uiteraard bent u ook in de interessante zaak in Sint-Oedenrode welkom. De interieurteam van ontwerpers en experts staat klaar om u van het beste advies te voorzien. Wilt u iets aan uw interieur veranderen? U wilt iets klassieks, iets moderns of iets gewaagds? Alles is mogelijk bij Dorrit Design Interieurs.

Dorrit Design Interieurs – Kofferen 12 – 0413-479776 – Sint-Oedenrode

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u naar de optocht in Papgat kijken?Reageren!