Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Een feestje voor Rooise ouderen

Algemeen

                                  
Sint-Oedenrode - Een feestelijke dag voor de Rooise ouderen. Vandaag, 5 oktober, is het Nationale Ouderendag.
Het is alweer de zevende keer dat deze dag in Sint-Oedenrode wordt gevierd. Er worden verschillende wensen van ouderen in vervulling gebracht. De dag werd geopend in Odendael door voorzitter Cees van Rossum.

Met blije gezichten lopen de ouderen naar de auto's. Er gaan de leukste wensen in vervulling. Een groepje  gaat een dagje naar de Biesbosch. Een ander groepje gaat naar de Sint-Jan. Ook had iemand de wens om weer een keertje te kunnen zwemmen. Deze wens is eerder deze week al  in vervulling gegaan. Mevrouw heeft een geweldige dag gehad en heeft in tijden niet zo gelachen!

Mevrouw Timmermans doet dit jaar voor de vierde keer mee aan deze bijzondere dag. Ze gaat met een klein groepje naar Breda. Voorgaande jaren is ze naar Rotterdam, Eindhoven Airport en Roosendaal gegaan. Maar vandaag is het mooie Breda aan de beurt. Ze gaat hier winkelen, een terrasje pikken en als er nog tijd is naar de gevangenis De Koepel.

Tijdens de afsluiting, aan het eind van de middag, zijn alle ouderen en vrijwilligers nog welkom voor een gratis kopje koffie of thee. Met de nadruk op de vrijwilligers. Want zonder hen was deze dag ondenkbaar.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding