Afbeelding

Prijsuitreiking Roois Tourspel

Algemeen

Sint-Oedenrode - We zitten alweer in de laatste week van de Tour en wordt het tijd voor de organisatie van het Roois Tourspel om de tussenstand op te maken.

Tijdens de tweede rustdag staat Willemien van Lent uit Eindhoven fier aan kop met een voorsprong van maar liefst 13 punten op de nummer 2 M. van Schijndel uit Gemert. Met een veredelde sprinterslijst bovenaan staan na twee weken Tourspel is heel knap, zeker na de veldslag in de Alpen. Er gaat natuurlijk nog veel gebeuren in de laatste week met een paar pittige etappes in de Pyreneeën, een ongetwijfeld spannende tijdrit en de truien moeten natuurlijk nog verdeeld worden.

Traditioneel reiken ze op maandagavond vanaf 20.00u de prijzen uit bij De Beurs en natuurlijk wordt het goede doel "Stichting Rooi Hartsafe" beloond met een mooie cheque. Wie mag er de gele trui en aantrekken en wie gaat er naar huis met de fantastische racefiets gesponsord door Mutsaars Bikes uit Schijndel? Hopelijk ben je er bij op maandag 30 juli vanaf 20.00u bij De Beurs.