Afbeelding

SamenLoopkanjer van de week

Algemeen

Sint-Oedenrode loopt al maanden warm voor SamenLoop voor Hoop. Er zijn maar weinig mensen die er niet bij betrokken zijn. Via een serie in DeMooiRooiKrant gaan we op zoek naar hen. Wat doen ze voor de SamenLoop? Waarom? Daarnaast mogen ze het stokje doorgeven aan de volgende. In deze aflevering: Sandra Verhagen.

Hoe zet jij je in voor de SamenLoop?
Samen met de (schoon)broers en (schoon)zussen van mijn vader en mijn broertje en vriendin vormen wij Team Verhagen. Mijn vader en ik zijn ons aan het voorbereiden om de Kennedymars in Someren te lopen, hiervoor hebben we al meer dan 250 euro opgehaald. Het totale bedrag is nog niet bekend, omdat deze actie pas 7-8 juli zal plaatsvinden. Daarnaast verkoopt ons team spelkaarten en is ons team druk met spullen te verzamelen en maken voor de verkoop op 1-2 september.

Waarom zet jij je hier voor in?
In september 2016 ben ik mijn moeder verloren aan kanker. Destijds heeft mijn moeder meegedaan met een onderzoek in het Antonie van Leeuwenhoek in Amsterdam. Dit is de reden dat ik en mijn familie ons willen in zetten voor KWF. Alle acties en producten die we verkopen staan in het teken van mijn moeder.

Lees verder in de volgende editie van DeMooiRooiKrant