Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: a235c2
Foto: Valentino
Meierijstad

Start Join us Schijndel

Meierijstad - Join us helpt jongeren die zich te vaak alleen voelen met het maken van vrienden. In Schijndel, maar ook in de rest van Nederland, wonen veel jongeren die eenzaam zijn. Zo'n 10% van de Nederlandse jongeren voelt zich alleen. Dat zijn dus 3 kinderen per klas! Join us brengt hier verandering in. Aanstaande vrijdag start Join us in Schijndel.

Join us Schijndel
Jongerenbegeleiders Jasper en Jet hebben veel zin in de Join us avonden samen met de jongeren. "Ik ga ervoor zorgen dat die eerste avond Join us niet eng is, maar dat het juist meevalt. En de jongeren zin hebben om vaker te komen. Bij Join us probeer ik er voor de jongeren te zijn door samen na te denken over een probleem, tips te geven, gezellig te kletsen na een rotdag en plezier te maken tijdens de avonden", aldus Jet.

Join us helpt jongeren sociaal redzaam worden
Join us helpt jongeren die het lastig vinden om contact te maken met leeftijdsgenoten. Tweewekelijks ontmoeten de jongeren elkaar bij Jongerencentrum Bizzi. Samen doen ze allerlei activiteiten die ze zelf bepalen en organiseren. Denk aan gamen, films kijken, spelletjes doen of externe activiteiten. Tijdens de avonden zijn er ervaren begeleiders aanwezig die de jongeren helpen met de ontwikkeling van hun sociale vaardigheden en het versterken van hun zelfbeeld.
Bij Join us Schijndel is de groep nooit vol. Dus kom erbij. Jongeren kunnen zich via de website aanmelden, een appje sturen of gewoon binnenlopen. Op www.join-us.nu vind je meer informatie en veel ervaringsverhalen van jongeren! Join us Schijndel werkt samen met Bizzi en het Centrum Jeugd en Gezin. Join us is ook actief in Veghel, Gemert en Beek en Donk.
Join us Schijndel is gevestigd in jongerencentrum Bizzi, Steeg 3 te Schijndel. De jongeren komen twee wekelijks samen op vrijdagavond van 19.00 uur tot 22.00 uur. Deelname is gratis.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ik merk dat het vliegverkeer boven Rooi toeneemt…Reageren!