Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: f45e03
Foto:
Meierijstad

Werk mee aan een levensgrote puzzel

Meierijstad - Op 1 januari 2017 fuseerden drie Oost-Brabantse gemeenten, Schijndel, Sint Oedenrode en Veghel tot Meierijstad. Uitgangspunt van zo'n fusie is natuurlijk altijd 'verbetering' maar fuseren betekent ook verandering (en weerstand). Je moet loslaten wat was om te omarmen wat komt en dat is soms best lastig. Je moet opnieuw verbinden!

En verbinden, daarin is Carin Simons een kei. Voor de vierde keer zet Carin Simons een verbindingsproject neer tijdens het ongekend leuke gratis art & food festival Fabriek Magnifique in Veghel. Dit keer met haar project MeierWijstad (www.meierwijstad.nl).

Wat is MeierWIJstad?
Jij als inwoners van Meierijstad kan meedoen aan het maken van een levensgrote puzzel die de vorm heeft van de plattegrond van de gemeente. En levensgroot betekent levensgroot: er zijn 500 puzzelstukken samen met een oppervlakte van ongeveer 400m2!

Marianne van de Klok
Ook jij kunt meedoen aan Meierwijstad. Wat je vertelt mag je zelf weten. Geen restricties, enige voorwaarden is dat je je verbonden voelt of wilt voelen met Meierijstad. Net zoals Marianne van de Klok uit Sint Oedenrode. Marianne is al enige tijd ziek en heeft vaak niet de energie en puf voor veel dingen. Een deelnemende vriendin attendeerde haar op Meierwijstad en vroeg haar of het niet iets is voor haar. Ja dus ;-) Marianne doet mee omdat ze het leuk vindt om onderdeel te zijn van een groot project. Bijkomend voordeel is dat ze het op haar eigen momenten kan doen. Dat maakt het voor Marianne, ondanks haar omstandigheden, ook mogelijk mee te doen. Elke dag een kwartiertje! "Het is belangrijk te kijken naar mooie momenten en te genieten van wat kan en op mijn pad komt" voegt ze toe.

Deelname is gratis en natuurlijk superleuk. Zoek je inspiratie, like dan de Facebookpagina en zie wat andere deelnemers doen; het zal je verbazen. Reserveer nu nog op www.meierwijstad.nl en/of bekijk Meierwijstad gedurende één van de festivaldagen op 6,7 en 8 juli in Veghel. De honderden puzzelstukken liggen dan op het Hobij-plein aan de Hoogstraat te Veghel.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ik merk dat het vliegverkeer boven Rooi toeneemt…Reageren!