Het was zwaar, maar leuk!
Het was zwaar, maar leuk! Foto: Mees van Dijk

Klimmen tegen MS

Algemeen

Sint-Oedenrode - De spinningruimte in Basic-Fit vulde zich zondag met sporters die klaar waren om alles te geven. Met sfeervolle lichten, livemuziek en een gezellige organisatie deed iedereen maar al te graag mee. Hiermee haalt team Passion, die op 10 juni Mont Ventoux gaat beklimmen, geld op voor Klimmen tegen MS.

Dit is een stichting die erop doelt om de kwaliteit van leven voor mensen met Mutiple Sclerose (MS) te verbeteren. "Mensen helpen ons met veel plezier mee om aandacht op te wekken voor MS'', vertelt Rob van den Braak trots. De hele ochtend en aan het begin van de middag werden meerdere uren gevuld met spinninglessen.

Wat de workout extra speciaal maakte was de livemuziek, die verzorgd werd door zangeres Steffie van den Braak. De fietsers en supporters zongen uit volle overtuiging mee en het was duidelijk dat iedereen het prima naar zijn zin had. Op een enthousiaste manier spoorden de trainsters de deelnemers aan om nog een tandje extra te geven, en dit werd dan ook zonder slag of stoot gedaan.

Na een intensief uurtje was er nog de gelegenheid koffie, thee, soep of een heerlijk belegd broodje tegen een kleine vergoeding te nemen. Uitgeput maar trots op hun resultaat zaten de deelnemers na de marathon in de lounge uit te rusten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding