KV Nijnsel verliest van koploper

Nijnsel - Het nieuwe jaar trapte KV Nijnsel af met een wedstrijd tegen de ongeslagen koploper Vessem. Zelf bezet het Nijnselse team een tweede plek en winst zou een ommekeer in de poule teweeg brengen.

Beide ploegen startten op hoog tempo de wedstrijd. Vessem opende na vijf minuten de stand, maar Dimphy Goverde wist behendig de stand op 1-1 te zetten. Voor Nijnsel was het in de eerste helft bikkelen om bij te blijven, het leek er even op dat Vessem voor de rust uit zou lopen, maar Nijnsel gaf zich niet snel gewonnen en knokte zich terug tot 5-3.

Na de rust werd de stand door een paar snelle, mooie kansen op 6-5 gezet. Doordat de twee teams lange tijd niet wisten te scoren, bleef deze spannende stand lang staan en werd de druk steeds hoger. Het eerstvolgende doelpunt voelde als het punt dat de wedstrijd zou gaan bepalen. Dit doelpunt viel aan de kant van Vessem. Hierna wisten zij er nog 3 te scoren en Nijnsel nog maar eentje. Met een stand van 10-6 heeft Nijnsel de koploper niet weten te verslaan en valt terug naar de vierde plek.