Afbeelding

Rooienaar 25 jaar begeleider HobbyClub Geldrop

Algemeen

Sint-Oedenrode - Op 1 november jl. was de heer Jos Gerritsen 25 jaar begeleider van de Stichting HobbyClub Braakhuizen Noord te Geldrop. Ter gelegenheid van dit heuglijk feit werd hem op 15 december een feestavond aangeboden in Geldrop.

De geboren Geldroppenaar Jos Gerritsen werd in 1977 door een collega benaderd om begeleider te worden bij de Stichting HobbyCLub Braakhuizen Noord. Jos is daarna in Sint-Oedenrode gaan wonen. Direct van het begin af aan heeft creatieve Gerritsen zich bij deze vereniging thuis gevoeld. Naast het begeleiden van de kinderen heeft hij zich ook op andere gebieden voor de vereniging ingezet. Zo was hij jarenlang lid van de feestcommissie. Van 1983 tot en met 1989 was hij bestuurslid van de vereniging met als functie coördinator. Daarnaast is hij penningmeester van de hobbyclub spaarkas.

Naast de vele waardering voor de heer Gerritsen voor zijn inzet bij alle nevenactiviteiten is er veel bewondering voor de wijze waarop hij met de kinderen omgaat en hen begeleidt bij de activiteiten. Met name het feit dat Jos zonder enige vorm van financiële tegemoetkoming, iedere keer weer, 40 jaar lang, van Sint-Oedenrode naar Geldrop komt, maakt dit jubileum tot een speciale gebeurtenis.