Afbeelding

Finalisten biljartkampioenschappen bekend

Algemeen

Olland - Afgelopen vrijdag werd de halve finale in café D'n Toel gespeeld. De halve finalisten waren aan elkaar gewaagd en speelden vol overgave voor een plaats in de finale. De vele toeschouwers hebben overwegend mooie en spannende partijen gezien.

Ruud van Driel had slechts 10 beurten nodig om zijn sportieve rivaal Maarten van Hoof af te schudden. Johnny van Oorschot maakte zijn partij tegen Jan Hagelaars uit in 22 beurten en zorgde voor de hoogste serie van de avond (14). Henk van Eerdt moest het afleggen tegen Mark van Oorschot. Rien v.d. Spank kwam in zijn partij moeilijk op dreef en moest uiteindelijk zijn meerdere erkennen in Albert van Driel. Jos van Bakel bouwde zijn partij rustig op. Zijn tegenstander Dorien Jans speelde ook een goede partij maar had deze avond ondanks haar serie van 9, het geluk niet aan haar zijde. Rob van Oorschot verloor na 22 beurten nipt van Martien Huyberts. In De Dorpsherberg wordt a.s. vrijdag 15 december aanvang 19.30 uur zowel het klassen kampioenschap als het algemene kampioenschap gespeeld. De wedstrijdleiding hoopt de 28e editie van de Ollandse Biljartkampioenschappen af te sluiten met een fantastische finaleavond en wenst alle finalisten veel succes. Iedereen is vrijdagavond welkom in Café-Cafetaria-Zaal "De Dorpsherberg".

Geplaatste spelers voor de finale: Albert van Driel en Johnny van Oorschot (A-klasse); Jos van Bakel en Mark van Oorschot (B-klasse); Ruud van Driel en Martien Huyberts (C-klasse).
Programma vrijdagavond 15-12-2017: Klassenkampioenschap 19.30 uur C-klasse: Martien Huyberts – Ruud van Driel. B-klasse 20.15 uur: Mark van Oorschot – Jos van Bakel en A-klasse 21.00 uur: Johnny van Oorschot – Albert van Driel. Aansluitend worden de wedstrijden om het algemeen kampioenschap gespeeld.