Afbeelding
Foto: Wil van der Linden

Boskant krijgt vv Acht op bezoek

Sport

Sint-Oedenrode - De stand in de vierde klasse G levert door het aantal afgelaste wedstrijden langzamerhand een enigszins vertekend beeld op. Omdat Boskant afgelopen weekend opnieuw niet in actie behoefde te komen zakt het team een plaats op de ranglijst.

Werk aan de winkel dus! Komend weekend komt vv Acht op bezoek. Een goede middenmoter die afgelopen zondag met een 1-4 nederlaag een flinke (winter) jas cadeau kreeg van tegenstander Wodan. Vanzelfsprekend vraagt dat om revanche. Boskant is dus gewaarschuwd. Attentie: de wedstrijd begint om 14.15 uur.

Boskant 2 speelde afgelopen weekend thuis tegen Erp 3 en deed goede zaken. De bezoekers kwamen weliswaar al vroeg in de wedstrijd op voorsprong, maar dankzij 2 doelpunten van Luuk de Beer (waarvan een zondagsdoelpunt met z'n 'chocoladebeen') kon de thuisclub aan de thee met een 2-1 voorsprong. Door doelpunten van Ruud van der Heijden en invaller Patrick Rovers (in de allerlaatste minuut wist hij toch weer te scoren) maakte Boskant 2 het karwei af. Komend weekend staat de uitwedstrijd tegen HVCH 3 op het programma. Met een kleine voorsprong in de huidige stand zijn de punten ook in deze wedstrijd weer kostbaar!

Ook vermeldenswaardig is dat het dames zevental aan een opmerkelijke opmars bezig is. De laatste 3 wedstrijden werden met flinke cijfers in winst omgezet. Volop vertrouwen dus voor de uitwedstrijd van a.s. weekend tegen Baardwijk VR3.