Afbeelding
Foto: Hans van den Wijngaard

Rooise Kwis denkt aan SamenLoop voor Hoop

Algemeen

Sint-Oedenrode – Inmiddels hebben al meer dan honderd teams zich ingeschreven voor de Rooise Kwis. Altijd is er een aantal van hen die geen goed doel opgeeft waar het eventuele gewonnen geldbedrag naar toe mag. Daar wijst de organisatie goede doelen voor aan. De Rooise Kwis heeft al aangegeven dat SamenLoop voor Hoop daar zeker bij hoort.

Dat wil zeggen dat het 24-uurs evenement zeker is van een leuk bedrag uit de pot van de Rooise Kwis, die op zaterdag 16 december plaatsvindt. Dat nieuws werd door de vrijwilligers van SamenLoop voor Hoop met luid gejuich ontvangen. Teams en organisatie van SamenLoop voor Hoop zijn Sint-Oedenrode proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen. Al dat geld komt ten goede aan het KWF. Het doel is uiteindelijk om minimaal €100.000,- in het laatje te krijgen.

Veertig teams
Ook de teams worden geacht om zoveel mogelijk geld op te halen. Inmiddels is nu al de magische grens van veertig teams bereikt. In het begin was dat aantal het streven om aan teams te hebben, maar dat getal kan flink naar boven bijgesteld worden, omdat we pas negen maanden voor het evenement leven. Veel teams die zich hebben aangemeld, zijn druk bezig met het plannen van leuke acties om geld in te zamelen. Zo wordt er al gesproken over een fietstocht en een feestavond. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. De komende maanden komen daar vast en zeker nog volop initiatieven bij.