Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: a0047d
Foto: Reza Lesteluhu
Kunst en Cultuur

Kiki Mettler: een trotse en gevoelige perfectionist

Sint-Oedenrode - Kiki Mettler is met haar 21 jaar nog een jonge spring-in-'t-veld. Al van jongs af aan zingt zij en maakt ze muziek. "Vorig jaar ben ik afgestudeerd aan de opleiding marketing, communicatie en evenementen in Eindhoven. Nu wil ik me helemaal richten op mijn muziek." Daar hoort natuurlijk een EP bij.

De jonge muzikante lijkt wat zenuwachtig. Maar dat is al snel verdwenen wanneer zij over haar muziek begint te vertellen. "Het klinkt als een cliché maar ik zing al heel mijn leven. Dat heb ik denk ik van mijn moeder, zj heeft ook altijd in een koor gezongen. Mijn zusje is eveneens muzikaal maar zo intensief als ik is niemand er mee bezig."

Toen Kiki zeventien was deed ze mee aan The Voice of Rooi. Met succes. Ze won namelijk. Sindsdien timmert Kiki hard aan de weg om haar muziek aan iedereen te laten horen. "Ik heb de afgelopen twee jaar heel veel gespeeld. Wat dat betreft ben ik wel blij dat ik nu klaar ben met mijn studie. Ik moest de laatste tijd regelmatig om uitstel vragen en dat is niet altijd fijn."

Voor de singer songwriter is inmiddels een spannende tijd aangebroken. Komende vrijdag brengt ze haar eerste EP uit. Kiki heeft eigenlijk niet meer nodig dan een akoestische gitaar, een barkruk en een microfoon maar deze keer doet ze het anders. Ditmaal treedt zij op mét band, iets wat zij zelf onwijs spannend vindt.

5 reacties
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ben je bang voor klimaatverandering?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>